Knock outs onverwacht slippertje

We deden mee aan een bar Contest. Ik heb er niet zoveel mee maar goed het moest maar de rest had er zin in! De avond verliep leuk t was razend druk aangezien we ook Nederland -Argentinië keken met de gasten er hing dus een leuke sfeer! Ik vond alleen wel dat er verrekte weinig dames aanwezig waren! De sfeer moest er weer even inkomen na het verlies van Nederland maar toch hij was er uiteindelijk wel. En toen was daar mevrouw kerstbal, leuke leren broek en een te klein glittertopje die weinig te raden overliet. Zij werkte officieel in die tent dus kwam ze geregeld even kijken. Als ze langs ons liep achter de bar zorgde ze dat we even naar d’r keken. Ze was niet zo groot dus als ze iets zij keken we naar beneden en dus ook zo d’r topje in. En daar zaten een paar lekkere tieten in kan ik je zeggen. Of ze schoof voor ons langs zodat d’r kontje langs ons kruis gleed en geloof me er was niks per ongeluks aan.

We raakten in gesprek en dronken wat shotjes samen waarbij de steeds weer zorgde dat we d’r aankeken dan likte ze lekker met d’r tong langs d’r lippen nou daar steigert mijn pik wel van hoor, dat in combinatie met het uitzicht op die lekkere tieten mmm. Tegen het einde van de avond gingen we allemaal gezellig meedansen met de gasten. Zo ook ik en kerstbal ( ik weet nog steeds haar naam niet. Op een gegeven moment kreeg ik een enorme jas in m’n handen gedrukt van haar, trek eens aan… Hier passen we met zijn 2 in. En zo gebeurde het ook dat ze bij mij in die jas kroop. Wederom schuurde ze lekker met haar kont tegen m’n steeds harder wordende pik. Ze keek half naar achter en duwde haar kontje lekker tegen m’n harde pik aan en zij lekker hè ? Hij heeft er wel zin in… ik reageerde met tja wat wil je als je zo tegen me aan staat te rijden!! Ze deed de jas los en we kropen eruit. Toen pakte ze m’n handen en legde die op haar tieten en zei mijn kutje is ook al zo heet en nat en en de dames die je nu vast hebt willen ook wel wat aandacht! Ga je mee naar achter?! Ze draaide zich om en liet haar hand nog even langs m’n kruis glijden, zie ik je achter?!

Ik wist niet wat me overkwam. Toen ik haar inderdaad het magazijn in zag gaan twijfelde ik nog maar toen ze via het garderobe Luik nog eens een hint gaf door openlijk haar tieten te kneden en haar lippen af te likken was ik om. Eenmaal achter kwam ze uit een donker stukje en zei ik wist wel dat je zou komen! Kom mee hierheen! Ze leidde me een trap op naar een ruimte boven de discotheek hier waren we alleen. Meteen pakte ze m’n handen en legde deze weer op haar borsten en zei pak ze maar lekker beet toen greep ze m’n riem en maakte deze los om mijn keiharde lul uit m’n broek te bevrijden! Inmiddels kneedde ik haar borsten en zoog aan haar lekkere tepels. Toen ze door haar knieën zakte zei ik dat dit niet ok was, ik ben getrouwd m’n vrouw loopt hier beneden en ik heb 3 kinderen. Maar toen ze dit lekkere sletje: kan jou het schelen lekker toch eindelijk eens een keer een andere kut. En nam mijn pik in haar mond ze zoog hem tot diep in haar keel. Nou ik was over de streep de tering wat kon die slet zuigen! Toen ik d’r geile smoeltje had volgespoten trok ik d’r omhoog en legde d’r op een tafel om even lekker haar slettenkutje te bewerken ze smeekte me: Neuk me aub?! Stop die dikke lul in m’n kut ik wil hem voelen! Neuk me hard! Nou ze heeft hem gekregen die harde lul. Ik draaide haar om zodat haar kontje naar mij draaide. Zo dus jij bent een geile slet die hard genomen wil worden?! Zij: ja neem me ik wil je voelen je sperma in m’n natte kut hebben. Neuk me hard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *