De geile overbuurvrouw

Het was zaterdagochtend. De bel ging. Ik was me net aan het aankleden. Snel schoot ik een joggingbroek en een t-shirt aan. Ik liep de trap af en deed de voordeur open.

Het was Wendy. Wendy is mijn overbuurvrouw. Een lekker milf van begin 30, een mooi strak figuur, blond lang haar, een lekkere B-cup en een strak kontje. “Mav, er is een lekkage in de keuken en Peter is met de kinderen naar de zwemles. Wil je even komen kijken?”

Snel pakte ik in mijn schuur een waterpomptang en een universele steeksleutel. Samen staken we de straat over. Zij iets voor mij, zodat ik ondertussen even me heerlijk kon verlekkeren op haar heen en weer wiegend kontje. Ze had een mooi strak zomerjurkje aan waar haar kontje goed in uitkwam. Ik voelde mijn pik alweer reageren.

Het water spoot in de keuken onder de kraan uit. Alles was nat. In de meterkast zette ik de hoofdkraan uit. “Wendy, pak jij even een aantal handdoeken?” vroeg ik. Zelf begon ik te sleutelen aan de kraan. Intussen had Wendy met de handdoeken de vloer drooggemaakt. Ik kroop liggend op mijn rug het keukenkastje in om de kraan ook aan de onderkant vast te zetten en de waterleiding goed op de kraan aan te sluiten. “Lukt het Mav?” vroeg ze. Ik zette net kracht met de waterpomptang, keek tegelijkertijd naar voren en zag haar slanke mooie benen net voor het keukenkastje staan en kreunde lichtjes “Ja, het lukt wel”. Ik bleef even staren naar die geweldige benen. Ik voelde dat mijn pik lichtjes opgewonden raakte en was bang dat Wendy de bobbel in mijn broek zou opmerken. Nog een keer aandraaien en de kraan zat weer goed. “Wendy, zet jij even de hoofdkraan aan? vroeg ik. Ik hoorde haar naar de meterkast lopen. Ik kroop het keukenkastje uit en legde mijn pik recht. In de snelheid met aankleden had ik geen boxer aangedaan. Mijn stijve pik was duidelijk zichtbaar in mijn joggingbroek. Wendy deed alsof ze het niet zag. We testen de kraan: geen lekkage. “Dank je Mav, fijn dat je even tijd om de kraan vast te zetten. Zin in koffie?”

Ik stond nog steeds met een stijve in de keuken. Wendy gaf me de koffie aan en keek me geil aan. “En die kraan Mav, zit die ook vast” vroeg ze en pakte vol in mijn kruis. “Dacht je dat ik niet gezien had dat je een stijve van me kreeg. Je bent een vies mannetje Mav. Je zit je op te geilen aan je getrouwde overbuurvrouw die dik 20 jaar jonger is dan jij”, zei ze plagend ondertussen mijn pik masserend.

Ze trok mijn joggingbroek omlaag, mijn pik was op volle oorlogssterkte en klapte tegen mijn buik aan. Zachtjes begon ze me af te trekken. “Mmm Mav, ik heb hier wel zin in”. Ze knielde en likte aan mijn lat. Langzaam liet ze ‘m haar keel in glijden en begon me te pijpen. Voor in haar mond, diep in haar keel en zalig met haar tong mijn eikel bewerkend. Ik wilde niet in haar mond klaarkomen en liet haar opstaan.

Ik zette haar tegen het aanrecht en begon haar tietjes te kneden. Al snel stonden haar tepeltjes stijf en recht naar voren. Ik zoende en likte haar in haar nek. Ze was opgewonden en flink geil geworden. Ze had niet in de gaten dat we door het keukenraam voor iedereen zichtbaar waren. Of misschien wist dit geile milfje wel precies wat ze deed.

Mijn hand gleed onder haar jurkje. Haar slipje duwde ik iets opzij en voelde een nat poesje. Ik duwde haar iets voorover en duwde twee vingers tegelijk haar natte gleuf in. Op een tempo begon ik haar met twee vingers door te vingeren. Al snel hoorde adem sneller gaan. Ze hijgde, ze kreunde. Haar arm ging naar achteren en ze pakte mijn pik en begon er weer aan te trekken. “Neuk me Mav, neuk me voordat Peter thuis komt. Ik wil die oude harde pik van je voelen”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *